voor Werkgevers

Wij zijn een IT-opleidingsinstituut en softwareontwikkelaar met een sociaal profiel

Onze specialisatie is praktijk- en competentie gerichte IT-opleidingen op HBO werk- en denkniveau. Onze doelgroep is iedereen met een afstand tot werk en de ambitie heeft om weer aan te sluiten in de IT.

Denk hierbij aan op- en omscholingstrajecten. Het vergroten van kennis en het opdoen van praktijkervaring zodat men klaar is voor werk.

voor werkgevers-1

Re-integratie en instroom voor kandidaten:

Wij zijn op zoek naar partners die samen met ons willen bijdragen aan:

De opleiding

Het lesmateriaal bestaat uit praktijkgerichte opdrachten, waarin de theorie getoetst wordt. De studenten krijgen persoonlijke begeleiding van trainers. De opleiding bestaat uit e-learning i.c.m. trainingen en begeleiding.

Afhankelijk van het tempo van de student duurt de opleiding 6 -9 maanden. Tijdens de opleiding komen o.a. HTML, CSS, Javascript, Python, PHP, MySQL, versiebeheer, projectmanagement, BPM, MS Power Automate, Power Apps en algemene IT vaardigheden aan bod.

Praktijkervaring en software ontwikkeling:

Wij geloven in leren in de praktijk. Na de opleiding krijgen alle studenten de mogelijkheid deel te nemen aan ons projectteam. In opdracht worden websites, webformulieren en applicaties gemaakt. Kortom het leren toepassen van de theorie

Continuïteit op de werkvloer (WOC):

Het uitgangspunt van YourFutureAcademy is continuïteit. Hiervoor hebben wij een eigen visie ontwikkeld, de WOC. Samen met de student wordt gekeken naar: werk, privé situatie, gezondheid, communicatie, oplossingsgerichtheid en skills.

Instroompartners / opdrachtgevers:

integration-7406870_1920

Wij hebben directe contacten met het UWV, gemeentelijke sociale diensten, 2e spoorpartijen en andere partijen in het sociale domein.

Waarom onze studenten aannemen:

Voor al onze studenten geldt dat zij in aanmerking komen voor een stage en eventueel daarna een proefplaatsing.

De werkgever heeft de mogelijkheid om de student goed te leren kennen alvorens men overgaat tot een arbeidsovereenkomst. Studenten van ons kunnen aanmerking komen voor een loonkostensubsidie of andere regelingen van de overheid.

YourFutureAcademy kan ondersteuning bieden bij (het vinden van) coaching on the job en het aanvragen van regelingen en subsidies.

voor werkgevers-4

Samen werken aan de toekomst van anderen