over ons

HET TEAM, WIJ DUS, VAN YOUR FUTURE ACADEMY BESTAAT UIT MENSEN DIE WETEN WAAR ZE OVER PRATEN!

Willemijn

Founder and Partner

Als medeoprichter van het nog jonge YourFutureAcademy, heeft zij toch al héél wat jaartjes ervaring in het sociale domein! Zij is onder andere verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, financiën, instroom en coaching van studenten.

Daniel

Founder and Partner

Daniel is een webdeveloper met meer dan 15 jaar ervaring in het ICT vak. Als medeoprichter van YourFutureAcademy is hij o.a. verantwoordelijk voor het samenstellen van de lespakketten voor studenten en geeft hij leiding aan trainers en developers.

Bouke

sr. Trainer

Als sr. trainer neemt hij niet alleen de trainers en studenten mee in zijn kennis, hij volgt ook alle vorderingen van de studenten Onder zijn verantwoordelijkheid als developer is er al menig website en applicatie opgeleverd.

Natasja

Office manager

Als spin in het web zorgt Natasja voor alle informatie en administratie voor de studenten. Daarnaast is zij verantwoordelijk voor het klaarzetten van learning paths en is zij vraagbaak op alle gebieden. Kortom, voor afspraken, uitgebreide informatie of voor een bemoedigend woord kun je bij haar altijd terecht.

Logo YourFutureAcademy

Schipholpoort 100
2034 MC Haarlem
Nederland
info@yourfutureacademy.nl

+31 6 82 25 94 90
+31 6 52 67 60 03

Working on your future?

Meer weten over onze opleidingen? Neem dan contact met ons op.

LinkedIn: LinkedIn Logo

Algemene informatie

KvK: 78477506
Bank: NL67RABO0356592480 Klachtenreglement