over ons

HET TEAM, WIJ DUS, VAN YOUR FUTURE ACADEMY BESTAAT UIT MENSEN DIE WETEN WAAR ZE OVER PRATEN!

Willemijn

Founder and Partner

Coaching, praatpaal. Als mede-oprichter van het nog jonge YourFutureAcademy, heeft zij toch al héél wat jaartjes ervaring in het sociale domein! Zij is onder andere verantwoordelijk voor de instroom, fondsenwerving en coaching.

Daniel

Founder and Partner

Web developer met meer dan 15 jaar ervaring in het ICT-vak. Als mede- oprichter van YourFutureAcademy, heeft hij de verantwoordelijkheid voor het samenstellen van de lespakketten voor de studenten en het begeleiden van de lessen in zijn hoedanigheid van trainers.

Bouke

sr. Trainer

Als sr. trainer neemt hij niet alleen de trainers en studenten mee in zijn kennis, hij volgt ook alle vorderingen van de studenten en als ontwikkelaar geeft hij ook leiding aan het projectteam van studenten die in aanmerking komen om de praktijk te verkennen. Onder zijn verantwoordelijkheid is er al menig website en applicatie opgeleverd.

Natasja

Office manager

Als spin in het web zorgt zij voor alle informatie en administratie voor de studenten, is zij verantwoordelijk voor het klaarzetten van learningpaths en is vraagbaak op alle gebied. Kortom afspraken, uitgebreide informatie of voor een bemoedigend woord kun je bij haar altijd terecht.

Schipholpoort 100
2034 MC Haarlem
Nederland
info@yourfutureacademy.nl
+31 6 52 67 60 03

Working on your future?

Meer weten over onze opleidingen? Neem dan contact op.

Algemene informatie

KvK: 78477506
Bank: NL67RABO0356592480
Klachtenreglement