YOUR FUTURE ACADEMY - ICT OPLEIDINGEN

Het ict opleidingsinstituut gericht op diversiteit en inclusiviteit.

Jouw toekomst staat voor ons centraal

Niet iedereen is hetzelfde!

Echte opdrachten en opdrachtgevers

Jouw toekomst

Wij zijn YourFutureAcademy, jouw toekomst staat voor ons centraal. Ook als je een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebt!

Wij zijn een ervaren team dat al het één en ander heeft meegemaakt en dat ervaringen graag met jullie deelt. Je zult wel merken dat de term “team” centraal staat binnen onze organisatie.
Wij leren je namelijk ook hoe je in teamverband kunt samenwerken. Laten we wel wezen, niemand kan het helemaal alleen! Om tot een goed resultaat te komen heb je feedback, dus andere mensen, nodig.

YourFutureAcademy is een ICT-opleidingsinstituut dat opleidingen geeft aan iedereen die wil participeren op de arbeidsmarkt en graag een opleiding wil volgen op HBO werk- en denkniveau.
We hebben als opleidingsinstituut goede samenwerking met diverse maatschappelijke organisaties, gemeentelijke sociale diensten, UWV, GGZ inGeest en RMT/ZKIJ, zodat een brede doelgroep zich bij ons kan aanmelden. Verder kunnen we, wanneer men aan de voorwaarde voldoet, bemiddelen in samenwerking met Tech-me-Up.

Niet iedereen is hetzelfde

Bij YourFutureAcademy besteden we vooral aandacht aan de individuele wensen en mogelijkheden van iedere student afzonderlijk. Dat betekent dat wij voor ieder die bij ons studeert een individueel lesplan opstellen, afhankelijk van de capaciteiten van het individu.

Hiervoor hebben wij verschillende mensen in huis die, samen met de student, een perfect aansluitend lesplan kunnen opstellen. Tevens bieden we de mogelijkheid je te begeleiden naar werk of zzp-er.

Uiteraard geven we onze opleidingen voor iedereen die interesse heeft in ICT en haar of zijn parate kennis op ICT gebied wil vergroten. Ook daar is onze persoonlijke aanpak geschikt voor: om te ervaren hoe het er in de dagelijkse praktijk op de werkvloer aan toe gaat.

Echte opdrachten, echte opdrachtgevers

Zo zijn de opdrachten die wij geven voor het grootste deel “echte” opdrachten, voor echte opdrachtgevers, zodat je leert om met klanten om te gaan die bepaalde verwachtingen en eisen hebben. Uiteraard alles onder begeleiding van een ervaren projectleider, die erop toeziet dat de opdracht ook juist en op tijd wordt afgeleverd. Dit neem je dan vervolgens mee in je verdere loopbaan als ICT-er.