YOUR FUTURE ACADEMY - ICT OPLEIDINGEN

Het ict opleidingsinstituut gericht op diversiteit en inclusiviteit.

Jouw toekomst staat voor ons centraal

Niet iedereen is hetzelfde!

Echte opdrachten en opdrachtgevers

Jouw toekomst

Wij zijn YourFutureAcademy, jouw toekomst staat voor ons centraal. Ook als je een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebt!

Wij zijn een ervaren team dat al het één en ander heeft meegemaakt en dat ervaringen graag met jullie deelt. Je zult wel merken dat de term “team” centraal staat binnen onze organisatie.
Wij leren je namelijk ook hoe je in teamverband kunt samenwerken. Laten we wel wezen, niemand kan het helemaal alleen! Om tot een goed resultaat te komen heb je feedback, dus andere mensen, nodig.

Wij reiken je de tools aan die je nodig hebt om jouw carrière binnen de ICT-branche op te starten: of dat nou bij een werkgever of als zzp-er is. Daarvoor bieden wij verschillende learning paths aan zoals web content developer en full stack webdeveloper. Allemaal om jou te helpen de volgende stap in jouw carrière te zetten.

Niet iedereen is hetzelfde

Bij YourFutureAcademy besteden we vooral aandacht aan de individuele wensen en mogelijkheden van iedere student afzonderlijk. Dat betekent dat wij voor ieder die bij ons studeert een individueel lesplan opstellen, afhankelijk van de capaciteiten van het individu.

Hiervoor hebben wij verschillende mensen in huis die, samen met de student, een perfect aansluitend lesplan kunnen opstellen. Tevens bieden we de mogelijkheid je te begeleiden naar werk of zzp-er.

Uiteraard geven we onze opleidingen voor iedereen die interesse heeft in ICT en haar of zijn parate kennis op ICT gebied wil vergroten. Ook daar is onze persoonlijke aanpak geschikt voor. Om ook te ervaren hoe het er in de dagelijkse praktijk op de werkvloer aan toe gaat.

Echte opdrachten, echte opdrachtgevers

Zo zijn de opdrachten die wij geven voor het grootste deel “echte” opdrachten, voor echte opdrachtgevers, zodat je leert om met klanten om te gaan die bepaalde verwachtingen en eisen hebben. Uiteraard alles onder begeleiding van een ervaren projectleider, die erop toeziet dat de opdracht ook juist en op tijd wordt afgeleverd. Dit neem je dan vervolgens mee in je verdere loopbaan als ICT-er.

Logo YourFutureAcademy

Schipholpoort 100
2034 MC Haarlem
Nederland
info@yourfutureacademy.nl

+31 6 82 25 94 90
+31 6 52 67 60 03

Working on your future?

Meer weten over onze opleidingen? Neem dan contact met ons op.

LinkedIn: LinkedIn Logo

Algemene informatie

KvK: 78477506
Bank: NL67RABO0356592480 Klachtenreglement