YOUR FUTURE ACADEMY - ICT OPLEIDINGEN

Het ict opleidingsinstituut gericht op diversiteit en inclusiviteit.

Jouw toekomst staat voor ons centraal

Niet iedereen is hetzelfde!

Echte opdrachten en opdrachtgevers

Jouw toekomst

Wij zijn YourFutureAcademy, jouw toekomst staat voor ons centraal. Ook als je een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebt!

Wij zijn een ervaren team van mensen die al het één en ander hebben meegemaakt, en die ervaringen graag met jullie delen. Je zult wel merken dat de term “team” centraal staat in onze organisatie. Wij leren je namelijk ook, hoe je in “team”-verband kunt samenwerken. Laten we wel wezen, niemand kan “het” helemaal alleen! Om tot een goed resultaat te komen heb je feedback, dus andere mensen, nodig.

Wij reiken je de tools aan, die je nodig hebt om jouw carrière binnen de ICT- branche op te starten, of dat nou bij een werkgever of als zzp-er is. Daarvoor bieden wij verschillende “learning paths” aan zoals; een basic path, web-content developer en full stack web developer. Allemaal om jou te helpen de volgende stap in jouw carrière te zetten.

Niet iedereen is hetzelfde

Bij YourFutureAcademy besteden we vooral aandacht aan de individuele wensen en mogelijkheden van iedere student afzonderlijk (niet iedereen is hetzelfde!). Dat betekent dat wij voor ieder die bij ons studeert een individueel lesplan opstellen, afhankelijk van de capaciteiten van het individu.

Hiervoor hebben wij verschillende mensen in huis, die met de student samen, een perfect aansluitend lesplan kunnen opstellen. Tevens bieden we de mogelijkheid je te begeleiden naar werk of zzp-er.

Uiteraard geven we onze opleidingen voor iedereen die interesse heeft in ICT en haar of zijn parate kennis op ICT-gebied wil vergroten. Ook daar is onze persoonlijke aanpak geschikt voor. Ook om te ervaren hoe het in de dagelijkse praktijk op de werkvloer er aan toe gaat.

Echte opdrachten, echte opdrachtgevers

Zo zijn de opdrachten die wij geven voor het grootste deel “echte” opdrachten, voor echte opdrachtgevers, zodat je leert om met klanten om te gaan, die bepaalde verwachtingen en eisen hebben. Uiteraard alles onder begeleiding van een ervaren trainer, die erop toeziet dat de opdracht ook juist, en op tijd, wordt afgeleverd. Dit neem je dan vervolgens mee in je verdere loopbaan als ICT-er.

Schipholpoort 100
2034 MC Haarlem
Nederland
info@yourfutureacademy.nl
+31 6 52 67 60 03

Working on your future?

Meer weten over onze opleidingen? Neem dan contact op.

Algemene informatie

KvK: 78477506
Bank: NL67RABO0356592480
Klachtenreglement