Wij zijn YourFutureAcademy,  jouw toekomst staat voor ons centraal. Ook als je een grotere afstand tot de arbeidsmarkt hebt! Wij zijn een ervaren team van mensen die al het één en ander hebben meegemaakt, en die ervaringen graag met jullie delen. Je zult wel merken dat de term “team” centraal staat in onze organisatie. Wij leren je namelijk ook, hoe je in “team”-verband kunt samenwerken. Laten we wel wezen, niemand kan “het” helemaal alleen! Om tot een goed resultaat te komen heb je feedback, dus andere mensen, nodig.

Wij reiken je de tools aan, die je nodig hebt om jouw carrière binnen de ICT- gemeenschap op te starten, of dat nou bij een werkgever of als zzp-er is. Daarvoor bieden wij verschillende “learning paths” aan; een basic path, web-content developer en full stack web developer. Allemaal om jou te helpen de volgende stap in jouw carrière te zetten.

Bij YourFutureAcademy besteden we vooral aandacht aan de individuele wensen en mogelijkheden van iedere cursist afzonderlijk (niet iedereen is hetzelfde!). Dat betekent dat wij voor ieder die bij ons studeert een individueel lesplan opstellen, afhankelijk van de capaciteiten van het individu. Hiervoor hebben wij verschillende mensen in huis, die met de cursist samen, een perfect aansluitend lesplan kunnen opstellen. Ook is het mogelijk om, indien gevraagd, begeleiding naar werk te verzorgen. Dit hangt echter wel af van met welke intentie het learning path wordt ingezet, dwz of je voor een werkgever of als zzp-er aan de slag wil.

Overigens is het niet zo, dat wij er alleen zijn voor mensen met een afstand, maar ook de “gewone” student kunnen wij van dienst zijn! Ook daar is onze persoonlijke aanpak geschikt voor. Al is het alleen maar om te ervaren hoe het in de dagelijkse praktijk op de werkvloer er aan toe gaat.

Zo zijn de opdrachten die wij geven voor het grootste deel “echte” opdrachten, voor echte opdrachtgevers, zodat je  leert om met klanten om te gaan, die bepaalde verwachtingen en eisen hebben. Uiteraard alles onder begeleiding van een ervaren trainer, die erop toeziet dat de opdracht ook juist, en op tijd, wordt afgeleverd. Dit neem je dan vervolgens mee in je verdere loopbaan als ICT-er.