Via ons opleidingstraject, leer je werken in een werkomgeving, zoals het bij werkgevers gebruikelijk is. Naast de technische kennis, leer je ook werken in teamverband, met taken, rollen en verantwoordelijkheden.
Dus geen schoolse omgeving, maar één die stimuleert om het beste uit jezelf te halen, en je voorbereid op de sociale interactie op de werkvloer.

Web content developer

Aan het einde van dit learning path ben je een allround junior web content manager. Je doet kennis op van HTML, CSS, en JavaScript. Je leert het maken en beheren van een website door middel van een CMS (WordPress). Je leert jouw projecten organiseren, je weet waar een goede website aan moet voldoen, en je kunt de juiste content ontwikkelen, dus schrijven voor het web en foto’s en video’s bewerken. Je krijgt inzicht in de basis van digital marketing, Google Analytics en SEO. Je leert Social Media in te zetten voor werving en communicatie.

Adobe xd bootstrap css digital marketing google analytics Hoe werkt het web html Site maken en beheren met een CMS fotobewerking javascript project management schrijven voor het web scrum seo Wordpress social media marketing wat is programmeren webdesign UX en UI

Full stack webdeveloper

Aan het einde van dit learning path ben je een junior full stack webdeveloper. Je leert de basisvaardigheden om zowel back-, als front-end technologiëen toe te passen. Je krijgt een solide basis voor het werken met servers, het uitvoeren van databases en het maken van dynamische, data-driven websites. Daarnaast komt ook versie beheer en projectmanagement aan bod.

bootstrap css database management git Hoe werkt het web html javascript scrum js node php project management react apps Web Applicaties restful api sass sql typescript unit testing react native javascript wat is programmeren webdesign website security